Talán nyugodt lelkiismerettel kimondhatjuk, hogy a megye leggazdagabb választókerületének országgyűlési képviselője Törő Gábor. A rendkívül sokszínű terület, mely Székesfehérvár nyugati részétől Polgárdin át egészen Mórig tart, stabil gazdasága mellett gazdag kulturális és természeti értékekkel, valamint erős nemzetiségi hagyományokkal bír.

A Magyar falu program támogatásával a település önkormányzatának lehetősége nyílt egy multifunkcionális traktor megvásárlására.

A térség országgyűlési képviselje, Törő Gábor örömmel adta át az állami forrásból finanszírozott traktort, melyről később közösségi oldalán a következőképp adott hírt: – Most már jöhet a hó Nagyvelegre, nem lesz gond az eltakarítással. 

Az elmúlt években jelentősen felértékelődött városrészben új bölcsőde épül. A kivitelezés az elmúlt hetekben elkezdődött és várhatóan jövő év végéig tart. Az intézmény négy csoportszobájában ötvenhat gyermek ellátása biztosított.

Alaposan megújult az orvosi rendelő belseje a településen.
A fejlesztés részben a Magyar falu programban nyert pályázati támogatásból, részben önkormányzati forrásból, részben pedig a háziorvos saját hozzájárulásából valósulhatott meg. Frissen festett falak, új szalagfüggöny a váróterem ablakán, vadonatúj csempe, burkolat és vizesblokk, valamint új ajtók és bútorzat. 

A közös munka eredményeként megmenekül Sárszentmihály egyik patinás épülete, és megvalósul benne az évtizedek óta vágyott óvodafejlesztés! Tavaly október végén 30 millió forintot nyert az önkormányzat az előkészítésre, a mostani kormánydöntéssel pedig 591 millió forint támogatáshoz jutottak.

Az év vége ezúttal lassan a képviselői ciklus végét is jelenti. Ez az időszak jó alkalom a számvetésre: mik azok a fontos területek, ahol előrelépett Magyarország, s előrelépett Fejér megye is. Vargha Tamás, a megye 1. számú és Törő Gábor, a 2. számú választókerületének képviselője szubjektív leltárt készített.